6 categorii de sucuri

1.  sucurile din fructe foarte dulci precum prunele, strugurii, fructe uscate; 2. sucurile din fructe cu o aciditate mai redusa: mere, pere, piersici, caise, visine, cirese; 3. sucurile din fructe cu aciditate ridicata: portocale, lamai, grepfrut, capsune si ananas; 4, sucurile din legume fructifere: rosii, castraveti, avocado, zucchini, dovlecei, ardei, vinete; 5.  sucurile din legume frunzoase: varza, spanac, salata verde, telina, patrunjel; 6. sucurile din legume radacinoase: morcov, telina, sfecla rosie, ceapa, cartofi, ridichi, patrunjel, telina.
  • Mihai, sâmbătă, 09.08.2008 10:42
    Legume

    Un articol scris la modul general de nespecialisti, ce nu ajuta nimanui. Exemplu afirmatia de mai jos este incorecta caci... nu insulina se reduce ci glicemia! "Unele sucuri contin ingrediente naturale cu proprietati medicinale, hormoni vegetali si substante antibiotice: de exemplu, fasolea verde reduce secretia de insulina, iar ...."

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro