Ceapa
Pusă la rece, ceapa se înmoaie ca efect al umidității, ia gustul altor alimente și mucegăiește. Cel mai bine se păstrează într-un loc uscat, recomandare valabilă și în cazul usturoiului.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
7 greșeli frecvente în conservarea legumelor – și cum le poți evita
Casă şi familie · Acasa
Tomate galbene vs. tomate roșii: care sunt diferențele nutriționale și cum le alegi
Dietă & Fitness · Nutritie
Cât de des trebuie curățat frigiderul și ce riști dacă nu o faci
Casă şi familie · Acasa
Ce înseamnă când ai poftă de pâine, paste sau alimente bogate în carbohidrați
Sănătate · Medicina generala
Ce înseamnă când ai poftă de ciocolată: ce îți spune corpul, ce îți cere sufletul
Sănătate · Medicina generala
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro