Ceapa
Pusă la rece, ceapa se înmoaie ca efect al umidității, ia gustul altor alimente și mucegăiește. Cel mai bine se păstrează într-un loc uscat, recomandare valabilă și în cazul usturoiului.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
Ce înseamnă când ai poftă de pâine, paste sau alimente bogate în carbohidrați
Sănătate · Medicina generala
Ce înseamnă când ai poftă de ciocolată: ce îți spune corpul, ce îți cere sufletul
Sănătate · Medicina generala
Ceapa verde: alimentul simplu cu beneficii surprinzătoare pentru sănătate
Dietă & Fitness · Nutritie
Alimente care te ajută să slăbești fără să ții dietă
Dietă & Fitness · Nutritie
Leguma care face minuni pentru imunitate în sezonul rece – Secretul unui organism puternic
Sănătate · Sistemul imunitar
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro