Ceapa
Pusă la rece, ceapa se înmoaie ca efect al umidității, ia gustul altor alimente și mucegăiește. Cel mai bine se păstrează într-un loc uscat, recomandare valabilă și în cazul usturoiului.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
Alimentele care îți fac mai mult rău decât bine: Ce mănânci zilnic și îți sabotează sănătatea
Dietă & Fitness · Nutritie
7 greșeli frecvente în conservarea legumelor – și cum le poți evita
Casă şi familie · Acasa
Tomate galbene vs. tomate roșii: care sunt diferențele nutriționale și cum le alegi
Dietă & Fitness · Nutritie
Cât de des trebuie curățat frigiderul și ce riști dacă nu o faci
Casă şi familie · Acasa
Ce înseamnă când ai poftă de pâine, paste sau alimente bogate în carbohidrați
Sănătate · Medicina generala
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro