Legumele și fructele protejează sistemul imunitar. Deși consumul lor nu garantează evitarea răcelii, creșterea aportului de vitamina C contribuie la o stare de sănătate mai bună. Specialiștii recomandă consumul fructelor și legumelor de sezon.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
Alimentele care îți fac mai mult rău decât bine: Ce mănânci zilnic și îți sabotează sănătatea
Dietă & Fitness · Nutritie
7 greșeli frecvente în conservarea legumelor – și cum le poți evita
Casă şi familie · Acasa
Ce înseamnă stelele Michelin și cum ajung restaurantele să le primească: de la anvelope la excelența în gastronomie
Divertisment · Utile
Rozmarinul, planta memoriei: cum te ajută extractul în viața de zi cu zi
Sănătate · Medicina alternativa
Corpul tău nu uită: ce se întâmplă atunci când mănânci prea puțin
Dietă & Fitness · Nutritie
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro