Legumele și fructele protejează sistemul imunitar. Deși consumul lor nu garantează evitarea răcelii, creșterea aportului de vitamina C contribuie la o stare de sănătate mai bună. Specialiștii recomandă consumul fructelor și legumelor de sezon.
Share
Facebook
Google
Twitter
pagina precedenta
pagina urmatoare
Citeste in continuare
Ce este vitamina U și de ce este importantă pentru sănătate
Sănătate · Medicina generala
Leguma femeilor: care este, ce beneficii are și de ce este recomandată în dietă
Dietă & Fitness · Nutritie
Psihonutriția: legătura dintre alimentație și echilibrul emoțional
Psihologie · Autocunoastere
Omega 6: beneficii esențiale pentru sănătatea ta
Dietă & Fitness · Nutritie
Chefir: beneficii și contraindicații - băutura fermentată care sprijină sănătatea
Dietă & Fitness · Nutritie
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro